Schrijf je loopbaan©

Wil jij ook meer inzicht krijgen in je eigen loopbaan? Wil je ontdekken wat je écht wilt en hoe je je dat kunt bereiken? Maar hou je niet van eindeloze gesprekken? Dan is de cursus Schrijf je loopbaan© iets voor jou!

Met deze unieke methodiek vind je je eigen wijsheid terwijl je schrijft en vind je antwoorden op je persoonlijke loopbaanvragen. Het mooie is dat er geen schrijfervaring of talent voor nodig is. Alles wat je nodig hebt, is een verlangen om te schrijven en de bereidheid om meer over jezelf en je loopbaan te leren.

Of het nu gaat om met maken van keuzes, het vinden van balans of het ontdekken van je talenten; deze cursus reikt je handvatten aan om aan de slag te gaan.

Bij de cursus Schrijf je loopbaan© ga je in een kleine groep van 4 tot 6 mensen vier dagdelen aan de slag met uiteenlopende schrijfopdrachten die je helpen stap voor stap je loopbaan te verkennen. Door je ervaringen, ambities, talenten en dromen op te schrijven, krijg je vanzelf meer duidelijkheid en begrip over wat jij wilt en kunt in je werk.
Het mooie is dat schrijven helemaal niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Doordat je op een creatieve en speelse manier je gedachten ordent, ontdek je nieuwe ideeën. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over spelling of grammatica, want het gaat om het schijfproces en niet om het eindresultaat.

Op zoek naar meer inzicht in je loopbaan en wil je op een leuke en creatieve manier beginnen met schrijven? Schrijf je dan nu in voor de cursus Schrijf je loopbaan© en ontdek de kracht van jouw eigen woorden!

Opzet
De cursus bestaat uit vier dagdelen. Elk dagdeel heeft zijn eigen thema, de vier thema’s zijn:

 1. Behoefte aan verandering
 2. Plezier en voldoening
 3. Dromen, belemmeringen en mogelijkheden
 4. In beweging komen

Wat brengt Schrijf je Loopbaan© je?

 • Inzicht, ordening, duidelijkheid, bewustwording
 • Meer zelfvertrouwen, innerlijk weten, eigen kracht
 • Ideeën voor nieuwe stappen, mogelijkheden en keuzes, perspectief
 • Fijne ontmoetingen met anderen die ook iets willen veranderen in hun werksituatie
 • Inspiratie en uitwisseling

Wanneer:

 • Vier ochtenden: 8, 10, 15, en 17 maart 2023 van 10.00 – 12.30 uur, online
 • Vier ochtenden: 4, 6, 11 en 13 oktober 2023 van 10.00 – 12.30 uur, online


Investering particulier: € 275 inclusief 21 % btw.

Investering zakelijk: € 275 excl. btw.

Inschrijven