Ontwikkeladvies

Wil je jezelf blijven ontwikkelen in je huidige functie of ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen binnen of buiten je organisatie? Dan is een ontwikkeladvies iets voor jou!

Een ontwikkeladvies is een persoonlijk traject waarin we jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden in kaart brengen.  Zo ontdek je wat je echt wilt en kunt, en hoe je dat kunt bereiken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het vinden van een nieuwe baan of het starten van een eigen bedrijf, ontwikkeladvies geeft inzicht en richting.

Met behulp van een ontwikkeladvies investeer je in jezelf en in je toekomst. Je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt, blijft uitgedaagd en gemotiveerd in je werk en zorgt ervoor dat je voorbereid bent op de veranderingen die de toekomst met zich meebrengt.

Het ontwikkeladvies is het begin. Omdat het een kort traject is, is het niet te vergelijken met loopbaanbegeleiding.

Ik help je bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of geef advies bij het zoeken en solliciteren naar een baan. Aan het einde van het traject ontvang je een ontwikkelplan, met daarin acties die je kunt ondernemen om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Contact