Outplacement

Het zoeken naar een nieuwe baan kan een grote uitdaging lijken. Zeker als je er zelf niet voor hebt gekozen. Bijvoorbeeld omdat je onderdeel bent van een reorganisatie. Dan is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat en dat het vinden van een baan voor iedereen een leerervaring is. Of heb je zelf besloten om van baan te veranderen, maar denk je dat je wel wat hulp nodig hebt?

Ik bied de hulp die jij nodig hebt om jouw zoektocht naar een baan beter, leuker en sneller te maken. Je krijgt één-op-één-begeleiding die precies is afgestemd op jouw unieke situatie, individuele behoeften en wensen; dus maatwerk! We hebben een gemeenschappelijk doel: een nieuwe passende baan!

We gaan samen aan de slag met het verkennen van je talenten, interesses en ambities. Je leert wat je waard bent op de arbeidsmarkt en hoe je dit effectief kunt overbrengen aan potentiële werkgevers. Ook krijg je ondersteuning bij het schrijven van sollicitatiebrieven en CV’s, het voeren van sollicitatiegesprekken en het netwerken.

Ik ga echter iets verder dan alleen praktische hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan. Een belangrijk aspect van het vinden van een baan die bij je past, heeft ook te maken met je mindset en zelfkennis. Dit roept vragen op als:

  • Welke waarden zijn belangrijk voor jou?
  • Wat zoek je precies in een baan?
  • Hoe kun je je sterke karaktereigenschappen omschrijven en profileren?

Outplacement is een goed moment om je eigen wensen en kwaliteiten te verkennen, of je te verbinden met andere talenten die te lang onbenut zijn gebleven. Op basis van deze elementen is het veel makkelijker om jezelf positief te presenteren op de arbeidsmarkt. Hierdoor heb je natuurlijk veel meer kans op het vinden van een baan die je echt leuk vindt.

Neem contact op voor meer informatie over outplacement. Samen zorgen we ervoor dat jij snel weer aan de slag kunt bij een nieuwe werkgever die bij jou past.

Ik wil aan de slag