Wat kan ik voor je betekenen?

Misschien ben je op zoek naar loopbaanadvies, wil je je sollicitatievaardigheden verbeteren of ben je op zoek naar een betere balans tussen je werk en privéleven. Wat jouw vraag ook is, ik ben er om jou te helpen.

Ik geloof dat carrièreontwikkeling een serieuze zaak is, maar dat betekent niet dat het niet leuk kan zijn! Een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk, waarbij ik je professioneel begeleid naar voldoening en succes in je loopbaan.

Mijn begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en gelijkwaardige aanpak. Ik geloof dat jij als persoon een expert bent in je eigen loopbaan en daarom is mijn begeleiding gericht op het vergroten van jouw zelfbewustzijn, het zelfvertrouwen en de kansen op de arbeidsmarkt. Dit doe ik door naar je te luisteren en feedback te geven op wat ik hoor en zie.

Ik ben een no-nonsense adviseur die mensen serieus neemt maar ze ook begeleid met de nodige humor. Door op een luchtige manier naar situaties te kijken ontdek je inzichten en oplossingen die je anders misschien over het hoofd zou zien. Zo kom je erachter wat je echt wilt en waar je kansen liggen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch overweegt, of gewoon meer voldoening wilt in je huidige functie, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik wil kennismaken