Outplacement

Ben je als werkgever op zoek naar professionele ondersteuning om medewerkers door outplacement te begeleiden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Outplacement omvat het opstellen van een persoonlijk actieplan, trainen van sollicitatievaardigheden, loopbaanbegeleiding en netwerken met potentiële werkgevers. Ik ondersteun ook bij het maken van aantrekkelijke en doeltreffende CV’s en sollicitatiebrieven.

Ik weet dat het moeilijk is om afscheid te nemen van een werknemer, maar ik geloof dat een professioneel en respectvol outplacementtraject voor alle betrokkenen het beste resultaat zal opleveren. Ik begeleid jouw medewerkers persoonlijk bij het vinden van nieuwe banen die passen bij hun vaardigheden, doelen en interesses. Ik bied op maat gemaakte programma’s om aan de individuele behoeften en doelen van medewerkers te voldoen.

Ik werk nauw samen met jou als werkgever zodat het outplacementtraject aan jouw verwachtingen voldoet en de samenwerking soepel verloopt. En ik streef ernaar om medewerkers snel en succesvol te herplaatsen naar een nieuwe baan.

Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen bij het begeleiden van jouw medewerkers tijdens een outplacementtraject.

Contact